Brf Sommartriangeln

I Vega planerar vi för ett flertal stadsradhus förlagda i tre bostadsrättsföreningar, Sommartriangeln I – III.

Första etappen, som kommer att bilda brf Sommartriangeln I, planeras till 19 radhus.

Gör en intresseanmälan för att inte missa information om säljstart, priser och tillträde.

Radhusen

Bostäder: 19 st
Boyta: 96-126
Rum: 4-5

Brf Sommartriangeln I

Antal: 19
Boyta: 96-126 kvm
Rum: 4-5 rok

Ett hem för en enklare vardag

Stadsradhusen i Sommartriangeln uppfyller drömmen om ett hem med genomtänkta kvadratmetrar, en enklare vardag och där man kan njuta av ljumna sensommarkvällar och låta barnen leka fritt. De sociala ytorna flyttas ut till uteplats och takterrass som förvandlas till ett vardagsrum ute i det gröna.

INTRESSEANMÄLAN

Stadsradhusen är i planeringsstadiet. Anmäl ditt intresse för löpande information.


Jag hyr redan av Stena fastigheter och har därmed förtur vid säljstart.

Samtycke till och information om behandling av personuppgifter

Stena Fastigheter AB, Box 31157, 400 32 (556057-3679), eller något av Stena ägt eller förvaltat bolag, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Ändamål och rättslig grund för behandlingen av dina personuppgifterFör följande ändamål behandlar Stena dina personuppgifter om du har samtyckt till det:

- Informera om, erbjuda och marknadsföra projekt och bostäder av intresse från Stena löpande och tills vidare via brev, e-post, sms eller telefon.

- Statistik, marknads- och kundanalyser

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?Dina personuppgifter kan komma att delas med aktörer som behandlar personuppgifter för vår räkning, s.k. personuppgiftsbiträden. Stena lämnar ut dina personuppgifter till anlitad fastighetsmäklare.

Hur länge sparar Stena dina personuppgifter?Stena lagrar dina personuppgifter för angivna ändamål tills du återkallar hela eller delar av samtycket.

Dina rättigheterI enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter som Stena behandlar om dig samt rätt att begära rättelse av dina personuppgifter.

Under vissa förutsättningar har du även rätt att begära radering eller begränsning av dina personuppgifter eller invända mot Stenas behandling.

Du har rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter med effekt från och med att återkallelsen är gjord.

Om du skulle ha några klagomål avseende vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till svenska Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet som utövar tillsyn över företags hantering av personuppgifter.

Kontakta ossOm du vill utöva dina rättigheter enligt ovan eller annars vill komma i kontakt med oss med anledning av Stenas behandling av dina personuppgifter kan du göra detta genom att kontakta bostadsratt@stena.com.

Ja, jag samtycker till att Stena Fastigheter, eller något av Stena ägt eller förvaltat bolag, får använda mina kontaktuppgifter för ovan angivna ändamål.

Klicka här för att ge ditt samtycke

Ett hem att växa i

Storleken på radhusen varierar mellan 96 – 126 kvm och mellan 4 och 5 rum och kök.
Det beror på den tredje våningen. Radhusen byggs nämligen som både 2 och 3-våningshus.

Här får du möjligheten att köpa ett hem att växa i – ett hem oavsett vilket skede i livet du är i.

“FÖR DIG SOM HELLRE LAGAR PANNKAKOR ÄN TAKPANNOR”

Kvadratmetrarna på rätt ställe

Med stadsradhusen bygger vi unika hem som balanserar utmärkande detaljer med tidlös kvalitet. Vi använder en färgskala som har en lugn, neutral bas som kompletteras av friska accenter.

”JU MER UNDERHÅLLSFRITT DESTO MER BEKYMMERSFRITT”

Vega

Vega erbjuder både närheten till Stockholms innerstad och skärgårdskommunen Haninges rika natur med sina många sjöar, öar och naturreservat.

Läs mer

ALLT RUNT HÖRNET